Ha igazán szép kertet szeretne, akkor jó helyen érdeklődik!

A kertépítés menete:

Terület felmérése

Egy kert kivitelezéséhez elengedhetetlen a terület bejárása, felmérése. Ilyenkor egyeztetjük az Ön igényeit a kert és a környezete által diktált lehetőségekkel. Készítünk egy helyszínrajzot, amin feltüntetjük a kert legfontosabb adatait. A meglévő növényeket, a talaj szerkezetét, a kert tájolását és méreteit. Itt tüntetjük fel az Ön által kívánt növények, kertberendezések, tereptárgyak helyét is.

Tervezés

A felmérés és egyeztetés után kertépítészeti, növényültetési és öntözési tervet készítünk, igény szerint látványtervet is rajzolunk

Árajánlat készítés

A felmérés és tervezés után részletes árajánlatot küldünk, ami tartalmazza az elvégzendő munkálatok, a beépített anyagok és a növények árait. Az elfogadott árajánlat után elkezdődhetnek a munkálatok.

Tereprendezés

Első munkafolyamat a vegyszeres gyomirtás, ez több menetben is történhet.
Miután a gyomirtó kifejtette hatását nekiállhatunk a durva tereprendezésnek. Ezzel egyidejűleg lehet telepíteni az öntözőrendszert és az egyéb esetleges kerti berendezéseket.

Növények telepítése

Ez után kerül sor a növények, fák, örökzöldek beültetésére és a finom tereprendezésre.
17. kerületi kertészeteinkben kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb fajtájú és méretű növényeket.
Ha mindezekkel készen vagyunk, jöhet az utolsó munkafázis, vagyis a gyep telepítése.

A kert átadása

Miután elkészült a kert, jöhet az átadása, ahol elmondjuk a továbbiakban elvégzendő ápolási és karbantartási munkálatokat, hogy a kert ne csak most legyen szép, hanem később is örömet okozzon Önnek és családjának.

Vállaljuk a kertek folyamatos karbantartását!

Kérjen ajánlatot még ma!