tavak, vízesések 1
tavak, vízesések 2
tavak, vízesések 3
tavak, vízesések 4
tavak, vízesések 5

Nincs olyan elem a kertben, mely annyira erős szimbolikát hordozna, mint a vízi létesítmények. Minden kertet kellemessé tehetünk egy apró tóval vagy vízeséssel. A víz ősi, élő elem.

Állandóan mozog, változik - óráról órára, évszakról évszakra más-más arcát képes mutatni. Kellemes, megnyugtató érzés csendben üldögélni a parton, a víz fodrozódását és egy csordogáló patakot nézni, figyelni a kerti tóban úszkáló halakat.

A kerti tóval beengedjük a természetet a kertünkbe, hiszen a betelepített növényeken és halakon kívül rengeteg új élőlényt is vonz a víz. Gondoljunk csak a madarakra, melyek szűkebb és távolabbi környezetünkből is odajárnak fürödni és inni.

A tó a formájától és méretétől függetlenül jól mutat.

Cégünk az amerikai F I R E S T O N E cég által gyártott GEO védjegyes, 1mm vastag EPDM gumi fóliát telepíti 15 éves teljes körű élettartam garanciával. Bármely méretű és formájú kerti tó, fürdőtó, bió tó kialakítható a legjobb minőségben és leghosszabb élettartammal gumi-fóliából. A "gumi fólia" nagyon flexibilis /akár 300 % nyúlásra is képes.

Kiváló hajlékonyság: - 45C-ig hajlékony és rugalmas marad, tehát egész évben lehet vele dolgozni. Igen ellenálló az időjárás, hó, fagy, UV és ózon sugárzás romboló hatásaival, valamint az agrogazdasági tározókban előforduló bomlástermékekkel szemben. A FIRESTONE EPDM "POND LINER"gumilemez akár beton, műkő, fa vagy bármely más anyagból készült függőleges felülethez vertikálisan is tökéletesen felragasztható.

Ha valamiért kihasad, akkor sincsen baj, mert még 20 év múlva is könnyen javítható.100% -ban környezetbarát. Hogy ne legyen gondja a tó takarítására a Messner, Velda, és az Ubbink cég által gyártott vízszűrő rendszerekkel mindent megtudunk oldani, hogy ön a legkisebb fenntartással tudja élvezni kerti tó szépségét.