Több mint 18 éve kezdődött el kertépítő pályafutásom. Kezdetben kis kertekbe jártam füvet nyírni, ásni, metszeni, majd egyre nagyobb munkákkal kerestek fel. A sok kis kert ápolása sok nagy kert megépítéséhez vezetett.

Azóta már sok tapasztalattal és rengeteg referenciával büszkélkedhetünk. Vállaljuk kertjének építését, felújítását, átépítését, teljes kivitelezését, automata öntözőrendszerek telepítését, kerti díszburkolatok kivitelezését, kerti világítás kiépítését.

Arra törekedtünk, hogy a kertépítésen belül egyéb szakmai feladatokat is elvégezzünk, mint például a kerítések, pergolák, szaletlik, terasztetők építése, kútfúrás, díszkutak, kerti sütők, grillezők építése.

Mindezek mellett vállaljuk kertek, parkok rendezését, folyamatos ápolását, hogy önnek csak élvezni kelljen a kertben töltött időt.

A kertépítő első lépése a terület felmérése. A felmérés és egyeztetés után kertépítészeti, növényültetési és öntözési tervet készítünk, igény szerint látványtervet is rajzolunk.

Kertészeti árudánkban különleges és extra méretű hazai és import növényeket válogathat elképzelései szerint.

  • A felmérés után részletes árajánlatot küldünk

Végzettségeim:

  • Corvinus Egyetem Főiskolai szak: Általános Kertészmérnök
  • 2003. Bad Zwischenahn Németországi tapasztalatszerzés
  • 2002. Technoconsul által indított öntözőrendszer tervezés és telepítés tanfolyam
  • 2003. Növényvédelmi tanfolyam
  • 2011. SUNI KFT által megtartott FIRESTONE Pond Gard márkanevű EPDM gumi tófóliával történő munkavégzés technológiájának oktatásán és betanításán részt vettem.

Kellemes időtöltést kívánok weboldalunkon!
Král Péter ügyvezető